takze aby som vam objasnil situaciu....
existuju dvaja swordy...jeden je orginl byvaly MH slovensky ktory to uz nerob a dalsi fake swordyho..ktory teraz podla nasich info hr na acc jenco....ten sa vydava pod nickmi duracell lebo swordy-MH naletelo mu viac ludi a ako sme sa dozvedeli sme jedini ktori neprisli o ucet...kedze nam na ucte hr manik ktory sa pozna s TT tak tu mate vysvetlenie od prveho swordyho ktore sme dostali my ale kludne si ho pozrite aj ostatni
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Takze ja som skutocny a jediny SWordy aky kedy existoval a bude existovat v SK ale aj CZ TT
Hral som na CZ12 CZ6 a SK2 hraL som to strasne dlho a prestal som a to sposobilo aj odchod z TT ... mam nejaky dlhy konverz od hlavneho admina travian.sk na skype a zajtra si to prejdem, potom sa k tomu vyjadrim, , kazdopadne toto si odskace, kradez identity nieje sranda a uz vobec nie ak zo mna niekto robi po nete kretena

neadminujem len Travina (neadminoval som pretoze som uz so vsetkym na nete skoncil co sa tyka aj hry aj adminovania)
s pozdravom
Miso (SWordy ... jediny

)
--------------------------
samozrejme sprava je z casti editovana koli kontaktom a podobne